UNIVERSITETSUTBILDNING I AUSTRALIEN

UNIVERSITETSUTBILDNING I AUSTRALIEN

7 australiensiska universiteter är på världens top 100 lista!

Tre högre utbildning i Australien:

Kandidatexamen – är en högskoleutbildning på grundnivå för studenter som är i början av sina studier. Längden på examen är vanligtvis 3-4 år, beroende på kursen. Efter din kandidatur kan du fortsätta dina studier i magisterexamen.

Magisterexamen – studenter som har fullgjort en kandidatexamen kan fortsätta sin utbildning inom magisterexamen. Det är också möjligt att gå direct till magisterexamen om du har tillräckligt med arbetserfarenhet. När du har slutfört denna examen är du certifierad Master i din valda majoritet. Längden på kursen är vanligtvis 1-2 år, beroende på graden.

Doktorsexamen – det här är nästa akademiska nivå. En doktorsexamen är tillgänglig för studenter som har fullgjort magister- eller kandidatexamen (under särskilda omständigheter). Doktorandstudier väljs vanligtvis av dem som vill genomföra en bredare vetenskaplig forskning i sitt valda huvudämne. Längden på graden är vanligtvis 3-5 år, beroende på studentens tidigare kvalifikationer och intensiteten på arbetstakten.

Det finns vanligen 2-3 intagningar till unviersiteten om året. Studenter kan dra till nytta av post graduate visumet (subclass 485) som tillåter studenten att stanna i Australien i ytterligare två år för att jobba

Avgifterna variera vanligtvis från $6 500 till 25 000 per semester (6 månader)

För att kunna plugga I Austalien, måste du ansöka om ett studentvisum (subclass 500)

Nedan finns exempel på universitet där du kan studera:

Kom ihåg att din kommande skola kan kräva ett officielt certifikat för att bekräfta din engelskspråkiga färdighetsnivå (vanligtvis IELTS-språkprov, mer info här

Vill du höra mer om skolor och intressanta examen?

Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den passliga examen för dig för att erövra världen!