VÅRA TJÄNSTER

Har du alltid drömt om att resa till Australien? Vi hjälper dig att komma igång!

Vi stöder din resa till Australien, vare det sig en semester resa, Working Holiday eller för studier. Vi hjälper dig med att få visum och ger dig råd om att hitta och söka efter en lämplig skola och program. Vi kan också ge dig råd om arbetssökning för att betala dina skolavgifter och dina dagliga behov.

Under hela din vistelse kommer du att vårdas av Kia, som är baserad på vårt Adelaide kontor, men kan nås över hela Australien. Vi kommer att ge dig praktiska tips om att bo i Australien och hjälpa dig att komma igång i ditt nya hemland. Om du vill stanna i Australien permanent kan vi hjälpa dig med det också. Vi har en invandringsadvokat som kommer att ge dig råd om de frågor som du har.

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm!

Plugga i Australien

  • Genom att studera i Australien har du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Beslutet att studera utomlands är en stor förändring i livet, så vi gör vårt bästa för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi berätta mer än gärna om Australien, traditioner och om livet här. Nedan hittar du information om visum och mer information om utbildningssystemet via denna länk.

Visum till Australien

  • När du har mottagit CoE (Confirmation of Enrolment) från din nya skola kan vi starta visumansökningen. Vi förstår att visum och invandrings relaterade saker kan låta komplexa -det är där vi kommer in i bilden. Steg för steg kommer vi att förklara för dig hur du samlar in informationen du behöver, fyller i de obligatoriska dokumenten och skicka in din ansökan. Du kan vara säker på att din ansökan inte kommer att avslås på grund av felaktiga formulärer eller saknade bilagor. Du kan fråga oss när du är osäker och vi svarar gärna på alla dina frågor. Som ett alternativ kommer vi att fylla ansökan gratis för dig om du ansöker till skolan via oss.

Working Holiday visum

  • Working Holiday visum är ett enkelt alternativ för svenskar mellan åldrarna 18 till 31 som vill förändra sitt liv. För mer information om Working Holiday visum besök denna länk.

Liv och arbete i Australien - praktiska råd

  • När du har kommit av med jetlagen och anpassat till klimatförändringarna, kom till vårt kontor (i Adelaide eller Sydney). Vi är väldigt ivriga att träffa dig fysiskt och berätta om livet i Australien. Du kan lita på våra råd om lokal kultur, vardag och resor i Australien. Vi hjälper dig att öppna ett bankkonto och registrera ditt skattenummer (Tax File Number). Vi kan gå igenom ditt CV och berättar vad du ska undvika i jobbintervjuer och vad arbetsgivaren uppskattar. Om du stöter på problem under din vistelse är vi här för dig.

    Under din vistelse i Australien tar vi hand om dig. Det finns inga dumma frågor och alla behov är viktigt för oss. Vi är stolta över vårt ständigt växande internationella nätverk av människor som kommer till Australien och de som redan har genomfört sina drömmar i Australien.

Flytta till Australien

  • Vill du stanna i Australien permanent? Vi kan också hjälpa dig med detta. Vi arbetar med några invandringsjurister som kan vägleda dig genom denna långa process. Våra advokater hjälper dig med att förbereda hela processen och samla alla nödvändiga bilagor. Med deras hjälp kan du få permanent uppehållstillstånd och uppnå dina drömmar om att bo i Australien.

Svwnska -kvällar i Australien

  • Kia organiserar svenska kvällar i olika städer runt om i Australien. Syftet med kvällarna är att öka det svenska samhället i Australien och dela med sig av information, färdigheter och eventuellt hjälpa andra som bor i Australien genom att erbjuda kontakter för arbete och fritidssysslor. Evenemangerna har organiserats sen 2018 och har varit populära mellan svenskarna och deras vänner och partners. Du kan hitta mer information om evenemangen på vår Facebook-sida.

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ, VASTAAMME MIELELLÄMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!