Historia

Wojtek Wawrzynski är grundaren av Australia Study. Han kom till Australien för 16 år sedan med mitt studentvisum, jag tänkte komma hit till en stund för att lära mig flytande engelska, träffa andra turister från hela världen och uppleva något unikt. Istället charmade Australien honom och resan förlängdes för ett tag.

Vid 2006 hade Wojtek redan börjat jobba som studentagent i Sydney och öppnade sitt eget företag. Australia Studys huvuduppgift är att hjälpa studenter, turister eller arbetare att få visum och hitta en studieplats.

Vårt huvudkontor ligger i Adelaide, men vi har även kontor i Sydney, Finland, England, Polen och Indonesien. Vårt företag har varit i drift i 12 år, under vilket vi har hjälpt över 6000 personer med att starta sitt äventyr i Australien.

Australien har ett bra utbildningssystem och livskvalitet, så vi är glada att hjálpa alla som är intresserade av att resa till Australien för att studera, resa eller arbeta.

Svenska aktiviteter

Kia Sulander gjorde ett gymnasieutbyte i Australien och blev förtjust i landet. I 2015 flyttade hon till Australien på Working Holiday visum för börja ett nytt liv. Han började på Australia Study Sverige i mars 2017 i Sydney. Kia har hjälpt tiotals svenskar i alla Australia Study tjänster över hela landet på svenska. Hon studerar även själv magisterstudier i Adelaide.

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ! VASTAAMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!